Lykkelige vindere af karriere-Kanonen klar til at indtage Smukfest ’18

Vinderne af årets musikkonkurrencen KarriereKanonen er ovenud lykkelige - forude venter et skræddersyet talentforløb og mulighed for at spille koncert på næste års Smukfest

Af
Af Jørgen Bollerup Hansen

Tre talentfulde danske kunstnernavne er netop blevet udpeget som vindere af KarriereKanonen 2017 - musikkonkurrencen, der arrangeres i et samarbejde mellem P3, Smukfest, Bandakademiet og Spot Festival.
 
Vinderne, der løb med titlen som vindere af dette års udgave af KarriereKanonen, er Sherpa, Moody og Rest in Beat. Og glæden var ikke til at tage fejl af.
 
”Det er meget overvældende. Jeg synes, det var fedt at stå på scenen på KærligHeden tirsdag, men alle var jo simpelthen så gode, så jeg regnede ikke med noget,” siger Carsten Sherpa, som i fraværet af Tore Nissen på egen hånd modtog den gode nyhed.
 
Også hos de andre vindere var der højt humør.
 
“Det her er en kæmpe mulighed for at udvikle os som gruppe,” siger Rest in Beats.
Mens den tredje og sidste vinder, Moody, tilføjer:
 
”Jeg fatter det overhovedet ikke – jeg er helt oppe at køre.”
 
Vinderne får blandt andet mulighed for at spille koncert på næste års Smukfest og et skræddersyet talentforløb.Med titlen følger et intenst talentforløb, en koncert på næste års Smukfest og masser af airplay på DR's radiokanaler.

Publiceret 10 August 2017 18:00

SENESTE TV