Adelgade har med hjælp fra Hørning Produktionsskole taget festtøjet på for at indvarsle Smuk By 2017. Foto: Bollerup

Adelgade har med hjælp fra Hørning Produktionsskole taget festtøjet på for at indvarsle Smuk By 2017. Foto: Bollerup

Adelgade er parat til at slippe Smuk By 2017 fri

I uge 32 vil Skanderborg summe af liv på grund af Smukfest. Adelgade laver Smuk By 2017

@Byline.emne:SMUK BY Af Jørgen Bollerup Hansen Skanderborg Fra tirsdag 8. august til og med lørdag 12. august er der for tredje år i træk Smuk By i Skanderborg, hvor Adelgade og Kulturtorvet vil vise sig fra sin mest farverige side med masser af liv, musik og sprælske indslag. Tirsdag lægger Mike Tramp ud med highway rock’n’roll på en scene foran Bloms. Onsdag kl. 11 følger unge bands fra Kulturskolen og kl. 15 og 16 er der sømandsmusik med De Lystige Sømænd med indlevelse og flerstemmig sang. Torsdag kl. 13 til 15 er Adelgade populære Lune Larsen tilbage med god stemning og Kim Larsen-numre foran Vinoble, hvor Skanderborg Bryghus lancerer ny lokal øl.

Live fra Bøgescenen

Kl. 16.30 inviteres der til live-stream koncert på storskærm på Kulturtorvet med direkte sending fra Bøgescenen på Smukfest, når Peter Sommer går på scenen og giver koncert.

Børnefest på Kulturtorvet

Fredag og lørdag er der Børnefest med populære navne - begge dage fra kl. 12 til 15.45. Fredag er det med Klovnen Pedro, RayRay, Kalles Store trommeshow og Mek Per, Søn og Onkel Tot. Lørdag er det med Klovnen Paliette, Sørens Safari Show, Chapper og til sidst MGP Show. Samtidig er gaden pyntet op og butikkerne i festhumør. Café Søren holder åben scene med lokale bands og Mamelukken står for 50’er fest. Oveni kan man gratis tage busrute 21 til og fra midtbyen under Smuk By 2017. Smuk By 2017 arrangeres i samarbejde mellem Skanderborg Cityforening, Smukfest, Skanderborg Kommune og Bloms.

Publiceret 25 July 2017 00:00