Fem medaljer til Skanderborg Taekwondo klubs kamphold

To sølvmedaljer og tre bronzemedaljer blev det til for Skanderborg Taekwondo Klub ved sæsonens sidste stævne

Skanderborg Taekwondo Klubs kamphold sluttede sæsonen til Kampcup i Risskov, og selvom resultaterne var tilfredsstillende havde holdet håbet på lidt mere. Sæsonafslutningen endte med to sølvmedaljer og tre bronzemedaljer.
 
Alle klubbens dygtige drengekæmpere har nu vundet så mange kampe, at de skal kæmpe i klasser med hovedkontakt, og det har krævet en tilvænning, fortæller klubben i en pressemeddelelse.
 
Desværre har der ikke i forbundsregi været mange muligheder på kampsiden dette forår, og det får selvfølgelig betydning for erfaringen i de nye grupper.
 
I senior herrer blev det til sølv til Simon Lyngbak og på spindesiden tog Bjørg Pedersen en bronzemedalje efter gode indsatser i deres kampe.
 
I drengeklasserne tog Philip Lykholt sølv efter en god finaleindsats. Andreas Sørensen og Lukas Nolsøe endte deres sæson i semifinalerne og måtte tage til takke med bronzemdaljer også efter en absolut godkendt indsats.
 
Sabastian Bille blev skadet i et ikke taekwondo relateret uheld inden stævnet og sluttede sin sæson på tilskuerpladserne i Risskov.
 
Nu kan Moo Sa’s kamphold rette deres fokus mod efterårets stævner, som blandt andet byder på klubbens egen Budo Nord Cup på Skanderborg Fælled, Rødovre Cup og måske også DM i Odense.
 
-bo 

Publiceret 15 July 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV