Alexander har spillet på AGF`s bedste U-19 hold og har fået chancen på AGF`s reserveliga hold dette forår. Pressefoto

Alexander har spillet på AGF`s bedste U-19 hold og har fået chancen på AGF`s reserveliga hold dette forår. Pressefoto

Endnu et kæmpe talent fra FC Skanderborg banker på hos Superligaen truppen i AGF

 
Alexander Ammitzbøll træner i øjeblikket med superliga profferne på Fredensvang og gør det så godt, at han er udtaget til træningskampe i opstarten af efterårs sæsonen, skriver FC Skanderborg i en pressemeddelelse.
 
Alexander er årgang 99 og er nummer to i rækken af kæmpe talenter fra FC Skanderborg, der tager springet til AGF. I foråret var Oscar Buur - årgang 1998 - en del af AGF's Superligatrup
 
"Alexander har spillet på AGF`s bedste U-19 hold og har fået chancen på AGF`s reserveliga hold dette forår. Alexander kom til AGF som 2. års U-17 spiller, og er beviset på at man ikke behøver at skifte klub i en tidlig alder, fordi FC Skanderborg kunne matche Alexanders behov og niveau indtil da," konstaterer Torben Knudsen fra FC Skanderborg
 
"FC Skanderborg er mægtig stolte af at levere talenter til øverste hylde i Danmark og kan klappe os selv på skulderen over godt trænerarbejde i ungdoms-rækkerne," mener han.
 
FC Skanderborg har atter fået et T-licens certifikat af DBU.  T-licensen gives til fodboldklubber, der gør et ekstraordinært godt stykke arbejde med ungdomsspillere i alderen 13-15 år.
 
FC Skanderborg spiller med i de bedste rækker både for U-13, U-14 og U-15. Til efteråret skal U-15 og U-16 spille i den øverste række i deres årgange og U-14 skal sammen med U-13 prøver kræfter i den 2. bedste række.
 
"Der er masser af talent på vej, de kommende år, som både gavner klubben indadtil og giver unge mulighed for at prøve sig af på øverste hylde, og Alexander er med til at anspore de næste kommende superligaspillere syd for Århus," siger Torben Knudsen.
 
-bo

Publiceret 15 July 2017 12:00