Flot sæson for Hørning IF Fodbolds U13-piger

 
Kampprogrammet i foråret har været mere end almindeligt tæt for Hørning IF’s U13-piger. De har nemlig været tilmeldt i både U13 og U14. De vandt U13-rækken og blev nr 3 i U14 - kun et point fra andenpladsen.
 
Førstepladsen i U13 blev sikret i allersidste kamp med en 1-0 sejr hjemme mod topholdet Harlev. 
 
"Pigerne har virkelig givet den gas og spillet mange gode kampe. Men de er også ved at være lidt slidte, så sommerferien kommer på det helt rigtige tidspunkt," siger Ina Borup, en af holdets to trænere, i en pressemeddelelse til Lokalavisen.
 
Udover den almindelige turnering har holdet også været til stævne i Holland, hvor de kom hjem med en flot femteplads efter tre sejre, to uafgjorte og kun et enkelt nederlag og kun et indkasseret mål.
 
Desuden har en stor del af pigerne været til DM i skolefodbold i Kalundborg for Højboskolen, hvor de nu kan prale af at være 7. bedste skole i landet.
 
"Vi glæder os til færre kampe i efteråret, hvor pigerne skal prøve kræfter med 11-mands fodbold. Og med fare for at lyde som en trænerkliché, så bliver det også rart med flere træninger, hvor vi kan øve nogle ting i stedet for bare at blive klar til næste kamp," siger holdets anden træner, Kasper D. Borch.
 
Pigerne genoptager træningen 7. august og nye spillere er altid velkomne.

Publiceret 14 July 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV