Next Forsikring først med Mobile pay

Det lille forsikringsselskab fra Skanderborg er først med at tilbyde sine kunder at betale med MobilePay

NEXT Forsikring, det lille forsikringsselskab fra Skanderborg, er de første  Danmark, der tilbyder sine forsikringskunder at betale med MobilePay.

 
For NEXT Forsikring har det stor betydning at være de første i kapløbet om at tilbyde den nye betalingsløsning, da selskabet arbejder 100 procent digitalt og med egne ord ønsker at "disrupte" hele forsikringsverden.

 
Med MobilePay abonnementsløsningen kan kunderne med få tryk på computeren eller mobiltelefonen oprette deres månedlige betaling direkte ved køb af forsikring. De eksisterende kunder kan naturligvis også skifte til MobilePay.


For 53 årige Pia Jane Wetendorff Petersen, der har en indboforsikring hos NEXT var grunden til at skifte til MobilePay, at det var nemmere end PBS.
 
”Med vores abonnementsløsning er vejen til kunderne blevet kortere. Med et klik og et swipe giver man virksomheden mulighed for automatisk at trække penge via din MobilePay. For os har det været dejligt at se, at NEXT hurtigt viser vejen i forsikringsbranchen, hvor vi bestemt tror på flere kunder,” siger projektleder for MobilePay Subscriptions, Dennis Kvade i en pressemeddelelse.
 
Den brugervenlige betalingsform er blot et af flere digitale projekter, man arbejder på hos NEXT, der skal gøre det smidigere og enklere at have forsikringer i fremtiden. Flere er på vej. 
 
 

De første kunder er allerede skiftet

For 53 årige Pia Jane Wetendorff Petersen, der har en indboforsikring hos NEXT var grunden til at skifte til MobilePay, at det var nemmere end PBS.
 
"To-tre klik og så var det ordnet. Jeg vil sige til andre, at de bare skal se at få det gjort."
 
Dion Christian Jensen, der har en bil- og indboforsikring i NEXT, fremhæver det bedre overblik.
 
”Skiftet gik let og smertefrit. Jeg tror jeg skulle klikke fire-fem gange, og så var skiftet overstået for begge mine forsikringer. Det er rart med et enkelt overblik over betalingerne på mine forsikringer," siger hun.

null

Publiceret 11 July 2017 18:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV