Seks biler røg i fartfælden

Af
Af Grethe Bo Madsen

Kun seks bilister blev i aftes og nat målt til at have kørt så hurtigt, at de nu kan se frem til en bøde-hilsen fra færdselspolitiet.
 
Politiet gennemførte mandag aften og tirsdag nat en automatisk trafikkontrol ved vejarbejdet på Østjyske Motorvej ud for Skanderborg, hvor der i øjeblikket udføres vejarbejde i forbindelse med udvidelsen af E45, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.
 
“Det er en glædelig udvikling, da Sydøstjyllands Politi tidligere har oplevet væsentlig flere overtrædelser, når der i forbindelse med vejarbejde skiltes ned til en lavere hastighed. Vi vil fortsat kontrollere hastigheden, så længe vejarbejdet er i gang, da det var tydeligt at vores tilstedeværelse, havde en stærk præventiv effekt,” siger Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen. 
 
Målingerne fandt sted på anmodning fra Vejdirektoratet og entreprenører på stedet. De har nemlige en oplevelse af, at der bliver kørt væsentlig stærkere på strækningen end de tilladte 80 kilometer i timen, som der er skiltet med i forbindelse med vejarbejdet.
 
For at påvirke trafikken i dagtimerne mindst muligt, udføres vejarbejdet udføres i aften- og nattetimerne. Det var trafikken i sydgående retning, der blev kontrolleret og målingen skete i tidsrummet fra mandag aften klokken 21.33 til tirsdag nat klokken 01.26.
 
Det har siden 15. april 2014 kostet dobbelt op på bøden, hvis man overskrider hastighedsgrænser i forbindelse med nedskiltet hastighed ved vejarbejde, ligesom man mister kørekortet ved mindre overskridelser, end når det ikke er vejarbejde.

Publiceret 05 July 2017 14:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV