Kaptajnen på Skanderborg Park Hotel fylder rundt

Hoteldirektør Charlotte Riberholt fylder 50 år 3. juli.

Charlotte Riberholt er branchekvinde ind til benet. Hun startede som receptionistelev på Hotel Scanticon Kolding (det nuværende Comwell). Herfra arbejde hun sig op i graderne og nåede at være direktør for Comwell Middelfart i 15 år, inden hun for godt fire år siden satte sig i direktørstolen i Skanderborg.
 
Hotellet i Skanderborg har hun på imponerende kort tid transformeret fra at være et hotel til salg og i krise til en dundrende succes, der i 2016 blev tildelt Skanderborg Kommunes Erhvervsudviklingspris.

Dygtig netværker

Charlotte Riberholt er en dygtig og flittig netværker, og tager også gerne en tørn med arbejde i relevante bestyrelser. I øjeblikket er hun bestyrelsesmedlem i Visit Skanderborg, Erhverv Skanderborg, Business Forum, Foreningen for kursus- og konferencehoteller i Danmark samt Hall of Fame, der er et spændende hotelprojekt, der er specielt rettet mod personer med funktionsnedsættelse.
 
Charlotte Riberholt bor privat i Kolding, hvor hun også er født og opvokset. Når hun ikke arbejder eller pendler mellem Kolding og Skanderborg, bruges fritiden på yoga, løbeture og i stadigt stigende omfang på golf. Fødselsdagen fejres med reception på Skanderborg Park 16. juni.
 
srj

null

Publiceret 14 June 2017 06:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV