Stjær Cup pinselørdag sprængte alle rammer

112 hold deltog i det udendørs håndboldstævne med et samlet besøgstal på over 5.000

Stjærs traditionsrige udendørshåndboldstævne nåede op på 112 deltagende hold, hvilket var en rekord i forhold til sidste år, hvor 104 hold deltog.
 
“Vi havde ikke forventet, at den rekord ville blive slået i år, for stævnet faldt sammen med pinselørdag, hvor rigtig mange har andre traditioner end at skulle spille håndbold,” fortæller Annette Thorsted fra Stjær Boldklub.

Fyldt p-plads kl. 10

Fra morgenstunden var der allerede stort rykind. Flere hold havde valgt at starte med fælles brunch i teltet på stævnepladsen, så p-vagterne kunne konstatere, at de første p-pladser allerede var fyldt op ved 10-tiden - både af de biler og busser med spillere og ledere og af biler fyldt med forældre og bedsteforældre. Tallet nåede op på over 5.000 besøgende på boldbanerne i Stjær denne lørdag.
 
Ved stævnet blev der afviklet mange spændende kampe, heriblandt en DM-revanche i U14-pigerækken mellem Bording KFUM og HEI Skæring, hvor Bording KFUM igen gik fra banen som vindere.
 
På trods af at der blev spillet op imod 190 kampe i løbet af dagen, havde førstehjælperne en meget stille dag, hvor et par plastre og isposer var det eneste, der blev udleveret.
 
“Når så mange hold tilmelder sig, er det fordi, at vi har fundet den rigtige måde at afvikle stævnet på, ”siger en tilfreds Annette Thorsted.

Stjær Cup båd på mange spændende kampe - og fortjente medaljer. Pressefoto

Stjær Cup båd på mange spændende kampe - og fortjente medaljer. Pressefoto

Kø ved madboderne

“De største udfordringer, vi havde i år var, at folk stod for lang tid i kø ved madboderne, selv om der var kommet flere af dem. Men det regner vi med at få løst til næste år, ” slutter en tilfreds Annette Thorsted.
 
Næste års stævne bliver afviklet lørdag 2. juni.
 
jesl

Publiceret 13 June 2017 20:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV