Venner kom med fest og gaver til Skovbo

Cykelvenner, Røde Berta og klove kom forbi Skovbo med en fest til børnene og personalet samt en gave på 40.000 kr.

Cykel Vennerne Galten - også kaldet CVG - har for 3. år i træk, smurt kæderne og pumpet dækkene, til fordel for institutionen Skovbo. Deres støtte kulminerede lørdag 6. maj, da rytterne ankom til Skovbo sammen med brandbilen Røde Bertha og de to pædagogiske klovne Betti og Figne.
 
Her var hjemmets børn, pædagoger og forstander Gunner Dalgaard klar til at tage imod gæsterne med kaffe og kager.
 
Brandbilen Røde Bertha var proppet med Sluch Ice og popcorn, som “Årets Østjyde” Jann Lund delte ud af til børn og voksne. Jann Lund er CVG sponsor via hans virksomhed Anelyst Autoteknik.

Klovnesjov

De to pædagogiske klovne Betti og Figne skabte stor jubel og glæde hos hjemmets beboere med deres sæbeboblepistoler og røde næser. Flere af børnene og de voksne skulle have mere end én tur med klovnene rundt i hjemmets ”Richchaw”, og de måtte lokkes eller næsten trækkes ud af Røde Bertha førerhus, da Bertha skulle til at køre hjem igen.
CVG har via medlemmernes egenbetaling og økonomisk støtte fra sponsorerne, gennemført en del event i 2016, hvor højdepunktet var “Galten – Paris turen” i juli. 10 CVG ryttere kørte de 1.306 km fra Galten til Paris og blev serviceret af de fem medhjælpere på turen. Overskuddet fra de mange events i 2016 viste, at året blev fantastisk, og at det er muligt at støtte Skovbo med 40.000 kr., som de havde med til festen. CVG har i år også støttet julemærkehjem i Jylland.

Cykelrytterne i Cykel Vennerne Galten har gjort det godt i 2016. De fik samlet 40.000 kr. sammen til Skovbo.

Cykelrytterne i Cykel Vennerne Galten har gjort det godt i 2016. De fik samlet 40.000 kr. sammen til Skovbo.

Rodeo-hest

CVG glæder sig over, at de sidste to års donationer har gjort det mulig for Skovbo at anskaffe sig ”Rickchaw”-cykler. I år har Skovbo valgt at anvende donationen som tilskud til en elektrisk rodeo-hest, som kan styrke hjemmets 42 børns balanceevne, mens de har det sjovt. Rodeo-hesten var med til festen

Den nye rodeo-hest blev afprøvet af de to klovne Betti og Figne.

Den nye rodeo-hest blev afprøvet af de to klovne Betti og Figne.

Det var sjovt at se i brandbilen

Det var sjovt at se i brandbilen

Publiceret 19 May 2017 08:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV