Indbrud for anden gang i ny skønhedsklinik

Af
Af Grethe Bo Madsen

For anden gang på bare 14 dage har der været indbrud i skønhedssalonen Beauty and Nail på Århus vej i Låsby. Det skete i nat klokken 03.59, oplyser Sydøstjyllands Politi.
 
Tyvene er brudt ind gennem et vindue og har stjålet produkter for cirka 10.000 kroner, fortæller indehaver Rikke Eg Lange.
 
“Vi blev ringet op klokken cirka fire i morges og var heroppe allerede fem minutter senere, men da var tyvene over alle bjerge. Jeg tænker, de er blevet overrasket over, vi har fået sat alarm op,” siger en træt Rikke, der har brugt dagen på at rydde op og få overblik over, hvad der er stjålet.
 
“Jeg har en masse bookinger fra konfirmander, der skal have ordnet negle, så der er ekstra run på nu, og jeg bliver nødt til at arbejde til sent, for at indhente det,” konstaterer hun.
 
Det er kun 14 dage siden, Rikke sidste var udsat for indbrud i skønhedssalonen. Natten til 25. april brød tyve ind og stjal produkter og apparater for godt 40.000 kroner, blandt andet shellac, smykker og cremer.
 
“Denne gang har de ikke nået at få helt så meget med, men jeg er alligevel ret frustreret over, de kommer igen. Forhåbentlig er det slut nu.”

null

Publiceret 10 May 2017 18:30

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV