McDonald’s Skanderborg er klar med nyt koncept

De lokale kan nu se frem til en mere digitaliseret restaurant

Restaurant McDonald's i Skanderborg holder midlertidigt lukket fra den 18.-27. april, men når de igen byder gæsterne velkommen 27. april klokken 12, bliver det til en anden oplevelse, end de er vant til.
 
Franchisetager Jørgen Madsen er nemlig klar med et nyt restaurantkoncept med blandt andet nye digitale platforme, der gør det muligt for Skanderborggenserne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.
 
“Restauranten er lukket ned i ni dage, men når vi igen slår dørene op, bliver det til et nyt og spændende koncept, Din McDonald's. En af de nye store ændringer er vores digitale bestillingsskærme, hvor vores gæster selv kan stå og bestille deres burger, hvilket jeg er sikker på, at vores gæster bliver meget begejstret for,” siger Jørgen Madsen, i en pressemeddelelse.

Burgeren tilberedes til dig

Indtil nu har det været sådan, at maden på restauranten ofte har været tilberedt på forhånd, men fremover vil al maden blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt. Det betyder, at køkkenet i restauranten i Skanderborg også har gennemgået en større ombygning.
 
“En anden stor ændringer er setuppet i køkkenet. Førhen har vi jo forproduceret en del af vores mad, men fremover bliver det lavet særligt til den enkelte gæst. På den måde kan vi også bedre tilpasse burgeren til den enkelte, nogle vil jo fx ikke have løg i deres burger”, siger Jørgen Madsen.

Flere medarbejdere

Det nye restaurantkoncept har, som beskrevet, medført et mere digitalt set up og selvom de nye digitale bestillingsskærme for fremtiden kommer til at gøre lidt af arbejdet, så betyder det ikke, at restauranten i Skanderborg skal ud afskedige medarbejdere. Snarere tværtimod.
 
“Ændringerne får ikke betydning for medarbejderstaben. Vi skal stadigvæk levere fremragende service til vores gæster, og til det skal vi bruge dygtig, engagerede medarbejdere. Faktisk har vi op til åbningen været ude og ansætte flere medarbejdere,” siger Jørgen Madsen, der ser frem til at byde velkommen igen. Ashb

Publiceret 19 April 2017 16:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV