Himmelbjerg Golf Club kommer ud med overskud

Klubben har haft en positiv økonomisk udvikling i 2016

Ved generalforsamlingerne i Himmelbjerg Golf Club og Himmelbjerg Golf AS kunne formanden Preben Norup se tilbage på et positivt 2016.
 
Både klub og AS kom ud af året med pæne overskud på henholdsvis 175.000 kr. og 333.000 kr., og på medlemssiden har der været en nettotilgang på 31 medlemmer – så der nu er i alt 902 medlemmer. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Frivillige gør forskellen

Klubbens træner Michael Juhl Dalsgaard har i samarbejde med den fast tilknyttede fysioterapeut Maja Giver arbejdet med et nyt koncept om at 'gå til golf' med fast ugentlig træning over en periode.
 
Klubben har også været en del af undervisningen på Frisholm og Virklund skoler, hvor et par klasser har været til golftræning én gang om ugen.
 
De økonomisk resultater og den gode pleje af banerne har ikke kunnet lade sig gøre uden det store frivillige engagement, understregede formanden.
 
Cirka 200 af klubbens medlemmer deltager aktivt i klubbens arbejde, dels i bestyrelse, udvalg, klubber i klubben, men også med mange timers praktisk arbejde med pasning af bunkers og græsslåning. srj

Publiceret 17 April 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV