Formand siger farvel til Smukfest

Efter dette års festival slutter smukfesten for Claus Visbye.
 
”Baggrunden for min beslutning er en kombination af, at jeg efter godt ni år på posten som formand for en af Danmarks største kulturbegivenheder, har lyst til at søge nye udfordringer. Og så er det ikke nogen hemmelighed at jeg har haft et krævende år, og har brug for det fornyede spark af energi som det giver at kaste sig ud i nyt farvand,” forklarer formanden sin beslutning i marts måneds udgave af Walthernyt.
 
“Det er for mig vigtigt, at gå med høj cigarføring og i en god stemning. Jeg har stadig nogen store projekter, jeg vil arbejde for, indtil jeg stopper, og vil stadig varetage mine nuværende funktioner bedst muligt frem til og med udgangen af august.”
Claus Visbye, har valgt at sige farvel til festivalklubben, både som formand og ansat – men først efter at have været med til at lave dette års festival.
 
Bestyrelsen vil mellem Claus Visbyes afgang og frem til næste generalforsamling konstituere sig med Poul Martin Bonde som formand. Poul Martin Bonde er i øjeblikket næstformand i festivalklubben og klubbens talsmand. Ny næstformand bliver Frank Møller Worch, mens suppleant Anne Margrethe Andersen bliver nyt medlem af bestyrelsen.
 
-bo

null

Publiceret 20 March 2017 08:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV