Take care... det er det, der er vigtigt

Pernille Appelon har åbnet virksomheden Care Pension på Pilbrodalen 19 i Skanderborg

"Ny Skanderborg-virksomhed med sunde ambitioner vil hjælpe med at reducere sygefravær og skabe sund kultur. Sådan stod der øverste i en mail, der for nylig tikkede ind i Lokalavisen indbakke. 
 
Mailen var fra Pernille Appelon, der efter mere end 20 års erfaring med firmapension og sundhedsløsninger, er sprunget ud som selvstændig med virksomheden Care Pension.
 
"Hos Care Pension handler det hele ikke om pension. Det handler om at hjælpe vores kunder med at have sunde og raske medarbejdere, der er godt dækket både ved pensionering eller hvis uheldet skulle være ude," fortæller Pernille.
 
For Pernille Appelon er det vigtigt, at det ikke kun er de store virksomheder, der får favorable pensions- og forsikringsaftaler i hus på bekostning af de mindre. Derfor har hun skabt et koncept, der er målrettet mindre og mellemstore virksomheder. 
 
"Mindre virksomheder er trætte af elendig service, uigennemsigtighed og kommunikation der ikke er til at forstå," fortæller hun. Det var på den baggrund, hun fik ideen til Care Pension, hvor personlig service og kommunikation i øjenhøjde står øverst på agendaen. 
 
”Tilliden til pensionsfolk som os er helt i bund hos danskerne. Ifølge forbrugerforholdsindekset ligger pensionsfolk nederst på barometeret sammen med brugtvognsforhandlere. Taget i betragtning af, at vi forvalter store formuer og sørger for forsikringer ved både sygdom og død, så er det bare ikke godt nok,” konstaterer hun.
 
"Hos Care Pension er der fokus på at gøre noget helt særligt for de mindre og mellemstore virksomheder. Vi har ikke store dyre domiciler, og vores omkostninger er lave. Vi kan godt lide at tale med mennesker face to face og give den gode solide rådgivning. og fordi vi er mindre, har vi også mulighed for at være mere fleksible og proaktive og tilpasse os vores kunder."
 
Læs mere på www.care-pension.dk


Pernille Appelon har startet Care Pension sammen med Dorte Bilsgaard (tv) der står i spidsen for virksomhedens kontor i Solrød på Sjælland.

Pernille Appelon har startet Care Pension sammen med Dorte Bilsgaard (tv) der står i spidsen for virksomhedens kontor i Solrød på Sjælland.

null

Publiceret 17 March 2017 20:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV