88 fodboldpiger til stævne i Galten

Søndag 12. marts 2017 afholdt Galten FS for andet år i træk kunstgræsstævnet Galten FS & Stark International for U11-U12-fodboldpiger på Klank

88 U11 og U12 piger fordelt på otte hold i to rækker stillede søndag 12. marts op til stævnet Galten FS & Stark International på kunstgræsbanerne ved Klank. Galten FS stillede selv med hold i både A- og B-rækken. Derudover var der besøg fra omegnsklubberne IF Lyseng, Skødstrup SF, FC Skanderborg og HOG Hinnerup.
 
Fra tidlige morgen var der stor aktivitet på Klank. Deltagerne var kommet i god tid for at gøre sig klar til de fire kampe, som alle hold var sikret i turneringen, og en flok forventningsfulde piger kunne beundre de store holdpokaler og de individuelle spillerpokaler og goodiebags, som alle pigerne fik med hjem fra stævnesponsoren STARK. Det var ”mega nice”, som en af pigerne begejstret udtrykte det.
 
Begge GFS-hold havde på forhånd udsigt til nogle vanskelige kampe. De skulle op mod nogle af de bedste klubber indenfor pigefodbolden i Østjylland. Men udfordringen blev i den grad taget op af Galtenpigerne, fortæller Jakob Bonde Lauritsen, Holdleder for Galten FS U11-U12-piger, i en pressemeddelelse til Lokalavisen.
 
I A-rækkens indledende pulje vandt GFS'erne 2-0 over ærkerivalerne fra IF Lyseng, spillede uafgjort 1-1 mod FC Skanderborg og vandt 1-0 over sidste års vinder Skødstrup SF.
 
Karla Bjerring Nørgaard og Kristine Schmidt Jensen markerede sig begge undervejs med to flotte scoringer, og flere af målene blev til efter flot pasningsspil.
 
Pigerne spillede generelt en god omgang fodbold i hele stævnet og fungerede som et godt kollektiv. I finalen synes det dog slut med kræfterne og pigerne kom forholdsvis hurtigt bagud 3-0 mod Skødstrup.
 
En opsang i pausen fra træner Michael Torp vendte dog billedet på hovedet, og GFS'erne kom på 3-2 kort før tid på et solomål af Karla Bjerrring Nørgaard og et hovedstødsmål af Annika Bager Witthoff.
 
Scoringerne kom dog for sent, og dermed endte Galtenpigerne på en flot 2. plads i stævnet, mens Skødstruppigerne for andet år i træk kunne tage vinderpokalen med hjem.
 
I B-rækken tabte Galtenpigerne først 4-0 til HOG Hinnerup og senere 5-1 til FC Skanderborg før pigerne fik vendt bøtten på hovedet og sikrede sig en meget flot 1-0 sejr over Odder. Dermed skulle GFS'erne spille om 3.-4. pladsen. Denne kamp endte desværre med et nederlag og Galtenpigerne endte på en ærefuld 4. plads. Stor ros til alle pigerne for en særdeles flot fight. B-rækkens finale stod mellem HOG Hinnerup og Odder IF. Førstnævnte vandt overbevisende med 3-0. 
 
-bo

null

Publiceret 16 March 2017 14:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV