Mindeord over Søren Morbjerg

Lokalavisen har på vegne af bestyrelsen for Liberal Alliance Skanderborg ved Linda Andrea, Brøruphus 11, Skanderborg, modtaget følgende mindeord over Søren Morbjerg:
Det er med den største sorg, at vi har modtaget budskabet om Søren Morbjergs pludselige og alt for tidlige død.
Søren var lokalformand i Liberal Alliance Skanderborg fra 2013 til 2016 men hans engagement i foreningen går helt tilbage LA's spæde start, hvor han var en af drivkræfterne bag opstarten af den lokale afdeling.
Sørens politiske engagement bød på op- og nedture. Nedturen under kommunalvalget i 2013, hvor partiet var sølle 29 stemmer fra at opnå valg til byrådet, fik blot Søren til arbejde endnu hårdere for foreningen, for han var overbevist om det var den eneste rigtige måde at komme videre på.
Den største optur kom helt sikkert i sommeren 2015, da hans partifælle Carsten Bach blev valgt til folketinget under Sørens formandskab - og efter en valgkamp, hvor han knoklede alle ledige timer som Carstens tro væbner. Ingen opgave var for lille – eller for stor. Den skulle bare løses, for vi havde sat et mål og det skulle vi nå. Vi nåede det! – og Søren kunne med stor glæde deltage i den efterfølgende valgfest i København, hvor han vanen tro var sidste mand til at forlade festen.
Under Sørens formandskab oplevede foreningen en eksplosiv fremgang af medlemmer lokalt og der hersker ingen tvivl om, at Søren var en væsentlig medvirkende årsag til dette.
Under Sørens formandskab var devisen frihed under ansvar til alle, hvilket gav en dynamisk og synlig lokalforening. Søren havde ligeledes et stort engagement i partiets regionale arbejde og sad i flere år i foreningens storkredsbestyrelse i Østjylland.
Sørens fritid blev brugt på campingture med familien, hvor hyggen var i højsædet. Det enkle liv, hvor familien kunne hygge sig.
Sørens hyppige besøg på Århus Stadion for at støtte de Hvi'e gik ingen næse forbi, når Søren ivrigt opdaterede sine Facebookvenner om kampens forløb og spillernes indsats.
Søren var selv en særdeles aktiv idrætsmand og gennemførte flere maratonløb i Danmark og udlandet. På hans kære racercykel og mountainbike tilbagelagde Søren titusindvis af kilometer – alt sammen noget der bidrog til den kondition, der gjorde at han kunne overkomme så mange ting.
Vores tanker går i denne svære stund til Sørens kone Jette og deres to børn Julie og Jonas, samt Sørens bror Henrik.
Ingen ord kan bringe Søren tilbage, men ord kan hjælpe os med at huske.
Og de mange gode minder om Søren kan ingen tage fra os!
Tak for opturene og nedturene, gamle ven. De ville ikke have været det samme uden dig!
Æret være Søren Morbjergs minde.
 
 
 
 

Publiceret 25 January 2017 16:30

SENESTE TV