TV2 lukkede og slukkede Smukfest med stjernespækket gæsteliste

Sidste koncert på Danmarks Smukkeste Festival var et festfyrværkeri af en folkefest

Af
Af Thomas Meisel Rasmussen

Da søndag aften gik på hæld, var det snart tid til at pakke telt og tasker og sige farvel og tak for denne gang til Smukfest i Skanderborg. Men ikke før den sidste koncert var overstået.
Selvom en del allerede var begyndt at forlade festivalen løbende på sidstedagen, så var der alligevel solgt i omegnen af 5.000 endagsbilletter til søndag. Bøgescenen var godt fyldt op med et festglad publikum, der ville sætte et gedigent punktum for festivalen sammen med TV2.
Lidt over ni gik de på scenen. Danmarks kedeligste orkester, som de er blevet kaldt. Denne aften gjorde de, hvad de kunne for at gøre den titel til skamme.
GALLERI: Se billederne fra koncerten her
Det helt specielle ved koncerten var de mange gæsteoptrædener fra andre musikere.
Minds of 99, der tidligere på ugen havde holdt deres egen forrygende koncert på festivalen indtog scenen og sammen spillede de to bands Minds of 99-sangen Ma Cherie Bonbon, samt TV2-sangen Ræven og Rønnebærrene til publikums store fornøjelse.
Et andet højdepunkt var en tydeligt begejstret Tina Dickow, der havde taget turen fra Island til Danmark for at være med til koncerten, samt den hårdtrockende trio, Velvet Volume, der fik sat deres powerrock-præg på den allerede bombastiske Hallo Hallo.
Også Marie Key var forbi med sin vanlige charme, samt en af Grønlands førende freestyle rappere, Maasi.
Men det var alt sammen overdådige rosiner i pølseenden, for faktum er, at TV2 sagtens kunne holde skansen på de numre, hvor de var alene på scenen.
Med en karriere på 35 år og en lang perlerække af hits at vælge imellem var der sikret fællessang hele koncerten igennem, og bøgescenens sidste optræden for i år var en smuk afslutning på en smuk festival.

null

Publiceret 08 August 2016 14:00