Med droner kan man nemt se det hele fra oven, og det bliver også muligt på Smukfest med den indgåede aftale med Dronops Productions. Pressefoto

Med droner kan man nemt se det hele fra oven, og det bliver også muligt på Smukfest med den indgåede aftale med Dronops Productions. Pressefoto

Droner skal filme festen i bøgeskoven fra oven

Arrangører tror på større overblik takket være optagelserne

Danmarks Smukkeste Festival og produktionsselskabet Dronops Productions har indgået aftale om videoproduktion fra droner i forbindelse med årets festival i Bøgeskoven 3.-7. august.
Dronops Productions vil med professionelle droner i luften producere fra flere lokationer på festivalpladsen samt camp-områderne.
“Samarbejdet med Dronops Productions kan være med til at vise både os som arrangører og omverdenen skovfesten fra oven – og dermed fortælle historien om årets Smukfest endnu bedre end tidligere,” udtaler talsmand for Smukfest Poul Martin Bonde i en pressemeddelelse til Lokalavisen.

Giver overblik

“Vi håber ikke mindst, at droneoptagelserne kan være med til at give os et større overblik over de enkelte områder – og dermed hjælpe os til både at indrette og planlægge festivalen endnu bedre til gavn for både vores gæster og os som arrangører” siger Poul Martin Bonde, der lægger stor vægt på sikkerheden omkring droneflyvningerne.
Dronops Productions er godkendt af Trafik- & Byggestyrelsen til erhvervsmæssig flyvning med droner og leverer med avancerede droner som platform droneløsninger til eventbranchen med bl.a. livestreaming, luftfotos og videooptagelser.
Virksomheden har i år dækket bl.a. Northside, Tinderbox og Roskilde Festival foruden sportsevents som bl.a. Classic Car Race.

Livestream til storskærme

“Vi kommer til at levere droneoptagelser til bl.a. Smukfests nyhedsplatforme, ligesom vi vil afprøve nye teknologier som bl.a. livestreaming direkte til storskærmene og de sociale medier under festivalen. Vi er sikre på, at både gæsterne og arrangørerne vil opleve de mange nye muligheder, som vores droner tilbyder, på en sikker og nyskabende måde,” lover Partner i Dronops Productions Christian Clemmensen Møller i pressemeddelelsen.
Dronops Productions drives af de tre partnere Jonas Thestrup, Klaus Wolfsberg Kastrup og Christian Clemmensen Møller med baggrunde som bl.a. videoproducer og officerer i Flyvevåbnet. jesl

null

Publiceret 21 July 2016 14:00