René Birk Salomonsson på 37 år er ansat som ny restaurantchef på Skanderborg Park Hotel. Foto: Presse

René Birk Salomonsson på 37 år er ansat som ny restaurantchef på Skanderborg Park Hotel. Foto: Presse

Ny restaurantchef til Skanderborg Park

Ny restaurantchef skal sikre endnu bedre rådgivning og betjening på Skanderborg Park Hotel

Af
Af Jonas Wrede Hansen

37-årige René Birk Salomonsson er ansat som ny restaurantchef på Skanderborg Park Hotel. Han bor i Stilling, er oprindeligt uddannet kok og har blandt andet været med til at starte de Kirk Kristiansen-ejet restauranter Baroli, The Lodge og Remouladen i Vejle. Ligesom han også i en årrække har været i Hereford Beefstouw-kæden.
"Jeg har været i restaurationsbranchen altid og startede som bartender. Så i alle de år, hvor jeg lavede mad ude bagved, har jeg savnet kundekontakten. Den får jeg nu igen, og det glæder jeg mig helt vildt til," siger René Birk Salomonsson, der sætter pris på god rådgivning og betjening. 
René Birk Salomonsson bliver også ansvarlig for at tage godt imod de kunder, der ønsker at placere fester på Skanderborg Park. Et ben af forretningen hotellet ønsker at udvikle sideløbende med den kursus- og konferencevirksomhed, som Skanderborg Park er berømt for.
"Den opgave glæder jeg mig rigtig meget til. Og man skal aldrig sige aldrig, men jeg tænker, at der skal en hel del til for at hyle mig ud af den. Jeg har trods alt været med til at arrangere fester i 1000-personers klassen," fortæller han.
 

Publiceret 06 April 2014 07:00