Rasmus Hansen til FC Skanderborg

Den tidligere Superliga-spiller Rasmus Hansen er skiftet til FC Skanderborg

FC Skanderborg har fået en ny spiller med masser af erfaring fra højeste niveau i Danmark. Det er 32-årige Rasmus Hansen, som tidligere har spillet i Randers FC, Silkeborg, Valur på Island og senest i Brabrand.
"Han bliver helt sikkert en forstærkning af truppen i vores bestræbelser på at rykke op i 2. Division. Han er en meget kompetent midtbanespiller, når vi har fået ham i form," siger FC Skanderborgs cheftræner Claus Christiansen.
Aftalen med Rasmus Hansen er kommet i stand igennem FC Skanderborgs spillende assistenttræner Kasper Rasmussen, der har spillet sammen med holdets nye midtbaneprofil.
Rasmus Hansen er startet på den fysiske træning sammen med de øvrige spillere i FC Skanderborg.

Daniel Flyger kan være klar igen til forårets kampe efter sin skade.

Daniel Flyger kan være klar igen til forårets kampe efter sin skade.

Ny i truppen er også Nicolas Nørgaard, der vender tilbage til Skanderborg efter tre år i Odder. Han kan bruges på mange pladser i både forsvaret og på midtbanen og bliver ifølge træneren en klar forstærkning af truppen.
Den langtidsskadede topscorer Daniel Flyger følger genoptræningen og er klar til forårets kampe, hvis alt går vel.
Rasmus Katholm er klar efter sin meniskskade, og det samme gælder Christian Larsen og Brian Pedersen. Eneste minus lige nu er Michael Basse, der muligvis skal have lavet et indgreb i foden, før han kan spille igen.

Publiceret 09 December 2011 14:30

SENESTE TV