Frank Damgaard kommer og fortæller om rygestop 19. september i Skanderborg Sundhedshus.
Frank Damgaard kommer og fortæller om rygestop 19. september i Skanderborg Sundhedshus.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny satsning: Skanderborg kvitter smøgerne

Stop med at ryge sammen med resten af byen. Det er det nye tilbud til rygerne

Hvorfor tage kampen alene, når vi kan gøre det sammen? Det er tanken bag Skanderborg Kommunes nye initiativ Skanderborg kvitter smøgerne.

 

Her inviteres alle interesserede, uanset om man ryger fem eller 40 cigaretter, til kollektiv rygestop med oplæg og rådgivning, konkurrence og lodtrækningspræmier. Hvorfor på denne måde? Svaret er enkelt: Fordi det virker!

 

Derfor en opfordring til alle, Der er gratis Kick-Off tirsdag 19. september klokken 18.30 til 20 i Skanderborg Sundhedshus.

 

Den første aften kommer viceborgmester og entertainer Frank ”Megabody” Damgaard og festival-ildsjæl Peter Ib og fortæller om deres finurlige veje fra ryger til ex-ryger. Frank Damgaard siger:

 

”Jeg er stadigvæk så overrasket og glad for, at det endelig kunne lykkes mig at stoppe efter mange forsøg og en lang kamp. Det viser bare, at det altså kan svare sig at holde fast og kæmpe, og derfor vil jeg gerne dele mine erfaringer og forhåbentligt motivere andre.”

 

Efter Kick-Off er der caféaftener syv tirsdage samme tid og sted. Forløbet bliver pakket ind i masser af sjove oplæg, gode grin, forkælelse og fællesskabsfølelse og formålet er klart: Et varigt rygestop fortæller projektleder Helle Ibsen.

Her er sundhedsteamet, der vil hjælpe borgerne med at stoppe med at ryge
Her er sundhedsteamet, der vil hjælpe borgerne med at stoppe med at ryge

Publiceret: 13. September 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt