Privat bor Susanne Pors Ilsøe i Odder med sin mand og to drenge. Fremover skal hun sætte kursen mod Brabrand, når hun skal på arbejde.
Privat bor Susanne Pors Ilsøe i Odder med sin mand og to drenge. Fremover skal hun sætte kursen mod Brabrand, når hun skal på arbejde.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny fagchef hos HK Østjylland

nyt job
østjyllandSusanne Pors Ilsøe er netop tiltrådt stillingen som fagchef hos HK Østjylland og får blandt andet ansvar for det offentlige område, ungdomsindsatsen og HK Østjyllands kontakt med medlemmerne.

Susanne Pors Ilsøe kommer fra en stilling som organisations- og udviklingskonsulent i Skanderborg Kommune, hvor hun i en kort periode også var konstitueret chef i Jobcentret. Men efter mere end 15 år i forskellige kommunale lederstillinger, sætter hun sig nu på den anden side af skrivebordet som repræsentant for HK’erne.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg har været medlem af HK i mange år og kender til HK gennem mine tidligere job, så det bliver spændende at lære organisationen at kende indefra,” siger hun.

Et af fokusområderne bliver at sikre, at HK Østjylland fortsat har medlemsfremgang, og det skal blandt andet ske gennem et fortsat fokus på medlemsservice.jbe

Publiceret: 05. Oktober 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere