Kommunalvalg 2017
Morten Østergaard flankeret af lokale, radikale partifæller.
Morten Østergaard flankeret af lokale, radikale partifæller.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Morten Østergaard i Skanderborg: Børn og unge kommer først

I lørdags var Radikale Venstres politiske leder Morten Østergaard på charmeoffensiv i Skanderborg - og med sig havde han en række kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget. 

 

Morten Østergaard og de radikale kandidater tog opstilling foran Blomspå Adelgade og delte flyers, slik, baloner og flag ud. 

 

Radikale Venstre i Skanderborg går til valg på børn og unge. Og den prioritet er politisk leder for Radikale Venstre, Morten Østergaard, helt enig i. 

 

"Skanderborg er en by i vækst med mange nye børnefamilier. Så det er ikke svært at få en samtale i gang på gaden, når ens mærkesag er børn, unge og uddannelse," siger Morten Østergaard.

 

10 radikale politikere var med til eventen, blandt andet byrådsmedlem Tage Nielsen, den 19-årige topkandidat, Emil Vogelius, samt kandidaterne Katja Hillers og Susan Kronborg.

 

Radikale Venstre i Skanderborg håber på at få to personer ind i byrådet igen. Og spørger man Morten Østergaard, så er chancerne fine.

 

"Trods lidt efterårsdryp i luften, var gejsten høj hos vores kandidater, der tæller både erfaring og ungdom. Vi tror på et godt valg, så vi fortsat kan præge udviklingen i Skanderborg," siger han.

 

Publiceret: 12. Oktober 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere