Jan Hedegaard Jensen fra Mesing gjorde en god indsats i årets første to afdelinger af Dansk Mesterskab. Foto: Pressefoto
Jan Hedegaard Jensen fra Mesing gjorde en god indsats i årets første to afdelinger af Dansk Mesterskab. Foto: Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal sportskører får god start

Jan Hedegaard Jensen fra Mesing fik en god start i årets første to afdelinger af Dansk Mesterskab i Roadracing, der fandt sted 13-16 april på Slovakiaring-banen, i Bratislava, Slovakiet.

 

Der var mødt 350 deltagere op fra Danmark, Sverige, Finland og Tyskland for at deltage i weekendens kombinerede forårstræning og åbningsløb, lyder det i en pressemeddelelse.

 

Teamets supersportkører Jan Hedegaard Jensen følte sig i god form inden weekenden og havde sat næsen op efter at lave gode resultater.

 

Et styrt i fredagens træning betød dog en meget medtaget motorcykel, som heldigvis kunne repareres, inden der skulle køres DM-løb om lørdagen.

 

Jan slog sin højre arm i styrtet, og havde om lørdagen problemer med at bremse og lave hurtige retningsskift. Han kørte dog en meget tilfredsstillende 2. plads hjem i det første DM-løb i sæsonen.

 

I søndagens løb havde armen fået det bedre, og Jan kunne køre sin Kawasaki zx6r først over stregen, og dermed sikre sig føringen i den samlede stilling af det danske mesteskab.

 

Jan har nu 45 point og hans nærmeste konkurrent Luckas Christiansen har 33 point på 2. pladsen.

 

Alt i alt en god åbningsweekend for teamet. Nu skal motorcyklen gøres præsentabel igen til næste afdeling, som finder sted i Sverige 12 maj 2017. Ashb

Publiceret: 20. April 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere