Lørdag 5. maj holdes der Aktiv Skanderborg, hvor der også vil være en tombola med gevinster doneret af byens butikker. Arkivfoto: Ry Foto/Per Bille
Lørdag 5. maj holdes der Aktiv Skanderborg, hvor der også vil være en tombola med gevinster doneret af byens butikker. Arkivfoto: Ry Foto/Per Bille
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Livsglad lørdag bliver til Aktiv Skanderborg

Lørdag 5. maj fyldes Adelgade med masser af aktiviteter

Efter at Sølund Musik Festival har fået en bedre økonomi, er behovet for støttefesten Livsglad Lørdag i Adelgade, der har været arrangeret i flere år af Skanderborg Cityforening, Uge-Bladet Skanderborg og en række samarbejdspartnere, faldet.

Derfor går Cityforeningen i år ud og lancerer en ny forårsdag lørdag 5. maj med masser af aktivitet i Adelgade under navnet Aktiv Skanderborg.

Dagen bygger på, at samtlige medlemmer af cityforeningen inviterer en klub eller forening til et samarbejde, der skaber liv i forretningen og gaden. Ideen er at lave en lang række aktiviteter, der især henvender sig til børnefamilier - for at introducere børn til de mange spændende muligheder, der er for at udfolde et aktivt liv i byens foreninger og klubber.

Cityforeningen stiller pavilloner til rådighed, og der laves en konkurrence om den bedste forenings-profilering på dagen. Foreninger, der endnu ikke er blevet kontaktet, kan tage kontakt til Cityforeningen.

Publiceret: 13. April 2018 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Bøger
Forsiden netop nu