Debat: Hvad har Radikale mod ældre?

De goder, som for eksempel børn og unge nyder godt af i dag, er fremkommet ved alle de ældre, der gennem årene har knoklet for den velfærd, vi har i dag, lyder det i dette læserbrev

Af Kurt Rønne, Lillesøvej 11 C, 1, Skanderborg

Gentagne gange har Anne Heeager (R) - og nu igen - demonstreret sin modstand mod ældre i kommunen. Sidst ved byrådsmødet onsdag 27. februar, hvor hun sammen med Tage Nielsen stemte mod en tillægsbevilling til ældreområdet.

Stor ros til byrådets øvrige partier, der alle stemte for tillægsbevillingen. Havde det været til børn og unge, kunne Anne Heeager ikke komme hurtigt nok frem for at bevilge pengene, det er som om, hun endnu ikke har fattet, at der bliver flere ældre, og vi bliver for hende - desværre nok - også ældre og ældre. Det vil medføre øgede udgifter, og det siger sig selv, at det i årene fremover vil kræve flere penge til ældreområdet .

Det er som om man glemmer, at de goder, som for eksempel børn og unge nyder godt af i dag, er fremkommet ved alle de ældre, der gennem årene har knoklet for den velfærd, vi har i dag. Skulle de så ikke have en god alderdom?

Personalet i ældresektoren løber hurtigere og hurtigere for at nå det, der kræves for at give en ordentlig behandling. Tænker Anne Heeager heller ikke på dem?

Det er mig stadig en gåde, at det andet radikale medlem af byrådet, Tage Nielsen, også stemte mod bevillingen. Det ligner ham ikke som en meget behagelig og venlig person.

Publiceret 10 March 2019 16:00