Debat: Ringe regneevner

Frit citeret fra Ugebladet i uge 43: "Borgmester Jørgen Gaarde ser spæde tegn til at det går den rigtige vej med sygefraværet blandt de ansatte i ældreområdet i kommunen."

Fra 2014 og frem til august 2018 er der sket en stigning fra 5,7 til 9 procent. Altså en opadgående kurve gennem mere end fem år. September måned falder så med 0,18 procent (!) i en enkelt måned og straks erklærer borgmesteren, at det går den rigtige vej!

Tillad mig at foreslå vores borgmester et grundkursus i statistik - det vil klæde og hjælpe ham bedre end en politisk jubeloptimist-udmelding.

Når kurset er overstået kan han så passende fortælle os andre, hvordan han agter at arbejde seriøst for at sikre et godt arbejdsklima og flere fastansatte uddannede medarbejdere i ældreplejen - til gavn for nogle af vores samfunds allersvageste og til gavn for kommunens ansatte.

Under valgkampen i efteråret 2017 lovede S at arbejde for færre vikartimer og et bedre arbejdsmiljø - men her et år senere kan det konstateres, at udviklingen stadig går den forkerte vej.

Publiceret 01 November 2018 16:00