DEBAT:

En ”oase” for vores barnebarn

Af Annalise Sørensen, Ludvig Holbergsvej 9, 8660 Skanderborg

 

Som bedsteforældre er det at få børnebørn den skønneste oplevelse. Når man sidder med det lille barn, tænker man, at intet er for godt til dette lille vidunder.

 

Så kommer den dag, hvor barslen er slut, og barnebarnet skal overdrages til andre. Det er svært for forældrene, men det er bestemt også svært for bedsteforældrene.

 

LÆS OGSÅ: Whisky-pusheren fra Voerladegård

 

Men der findes et sted – den skønneste ”oase” på landet – her er lys og luft udenfor med marker lige op til den skønneste legeplads.

 

Og indenfor oser det af hygge, tryghed og kærlighed. Altid bliver man mødt af glade børn og de sødeste smil fra personalet, som altid giver sig tid til en snak om dit barnebarn. Der bliver i den grad taget hånd om de små børn, og de lærer rigtig mange ting bliver udfordret på en god måde.

 

I denne skønne vuggestue er vi nu igennem fem år kommet fast en gang om ugen for at hente børnebørn. Det har været så dejligt, og vi har nydt det.

 

To gange om året har vi været indbudt til bedsteforældredag. Der kommer hver gang en meget flot indbydelse med posten, som børnene har været med til at lave. Når selve dagen oprinder, kommer vi ud til flot pyntede borde, igen med ting børnene har lavet i forbindelse med et emne, de har arbejdet med. De flotte ting får vi bedsteforældre med hjem.

 

Eftermiddagen starter med kaffe og det skønneste hjemmebag samt frugt. Derefter er der samling med sange, som børnene har lært. Det er en dejlig oplevelse.

 

Nu er alt det desværre snart slut for vores vedkommende, men vi kan varmt anbefale dette skønne sted. Her kan man være tryg ved at sende sit barnebarn hen.

 

Vi siger tak til alle i vuggestuen Kastanjegården, Voerladegård, for fem dejlige år.

Publiceret 11 April 2018 13:00

SENESTE TV