DEBAT:

Folkeafstemning om højhusbyggeri

Jens-Kurt Mikkelsen, Klintevej 12, 8464 Galten

 

Vi i Galten har kæmpet for at få højden ned på de højhuse, som kommunen agter at give lov til at bygge, men det, vi har fået ud af det, er, at husene er blevet højere.

 

Før var der seks etager og 21 meter med fladt tag, nu er de så venlige at gå en etage ned til fem etager og med høj rejsning, så nu bliver højden 22 meter. Er det ikke os, der er taget ved næsen?

 

LÆS OGSÅ: Galten-borgere gik skuffede hjem

 

Hvad med en folkeafstemning om det med at bygge højt i centerbyerne? For når vi klager over byrådets beslutninger, får vi altid at vide, at der jo er andre meninger, man skal tage hensyn til. Kom ud af busken og fortæl, hvem og hvor mange.

 

Der bliver altid henvist til paragraf 17-4-udvalg - hvem er det, og er de på forhånd udvalgt, fordi de har en bestemt holdning til netop højhuse i midtbyen?

 

Er det ikke snart tid til, at hvert enkelt medlem af byrådet tør sige deres egen mening, frem for altid at lade embedsmændene og borgmesteren bestemme, for de hører åbenbart kun på de, der har penge og tør slet ikke forhandle med pengemændene om det, som borgerne ikke synes om.

Publiceret 10 April 2018 13:00

SENESTE TV