DEBAT:

En lille sag – men!

Poul Johansen, Niels Bohrsvej 24, 8670 Låsby

Når man er opstillet til byrådsvalget, får man en del henvendelser om stort og småt i kommunen. En af de mindre ting, jeg blev gjort opmærksom på, var et manglende cykelstativ ved busskuret ved Skovvej/Gl. Silkeborgvej i Låsby.

 

Jeg var selv et smut forbi og konstaterede, at der ganske rigtig manglede et cykelstativ der. I det hele taget trænger der til en kærlig hånd på stedet efter, at det bagved liggende område er blevet udstykket og bebygget.

 

Jeg henvendte mig før valget den 21.11.2017 til teknisk forvaltning via den hjemmeside, som de har sat til rådighed til sådanne formål, herunder også huller i vejen m.m. – jeg har aldrig modtaget en tilbagemelding.

 

Jeg ved godt, at det er en lille sag, og at der måske ikke er råd til et cykelstativ og lidt ekstra fliser, men dels er det er et irritationsmoment for de daglige brugere og også for naboerne, dels mener jeg, at det er vigtigt, at man som borger får et svar, når man henvender sig til kommunen.

 

Nu har jeg henvendt mig til Dansk Folkepartis byrådsmedlem Kjeld Jensen i teknisk udvalg, dels for at få en løsning på den lille sag og dels for at få en afklaring på, hvordan hjemmesiden administreres med hensyn til svartid til borgerne. Så må tiden vise, om min henvendelse findes et sted på Fælleden eller i Cyberspace.

Publiceret 10 April 2018 20:00

SENESTE TV