DEBAT:

Skanderborg, kom nu ind i kampen

Knud H. Lund, Egevang 3, 8660 Skanderborg

Jeg sidder og læser alle de debatindlæg der er her og der og alle vegne angående linjeføringen af jernbanen. Jeg forstår ikke, at der ikke er nogen der kan se det lidt fra oven ad.

 

Hvis vi nu stod i to kilometers højde, og så ned på landskabet, så ville det da være oplagt at rette sporet ud ved Horsens, så der kunne lægges nye spor langs motorvejen mod Århus.

 

Ved Skanderborg- Stilling-Hørning laves der så togstop og jernbanen støder så sammen med den gamle jernbane ved Hasselager. Den gamle jernbane fra Århus til Skanderborg kunne så kobles sammen med Letbanen, hvilket så ville være en kæmpe lettelse for infrastrukturen i vores kommune.

 

Hvis man havde været på forkant med Motorvejsudvidelsen og lavet anlægsarbejdet samtidigt med denne linieføring, så havde det skulle været smart og sikke mange penge der kunne have været sparet på kort og langt sigt.

 

Dette forslag indebærer, at alle kan sove roligt om natten, jeg ved at med den nuværende debat, er der mange der er fortvivlet over fremtiden. Bor jeg det rigtige sted, kan jeg få solgt mit hus, skal jeg søge nyt arbejde og så videre. Bare et forslag, kan det bruges!

Publiceret 23 February 2018 20:00