Tiltrængt fornyelse i hele Skanderborg Kommune

Af
Hanne Majgaard Byrådskandidat (V)

Der er sagt meget i valgkampen, fra den røde fløj, om at det går rigtig godt i Skanderborg. Ja enig, det går godt med beskæftigelsen og med at tiltrække nye borgere. Det er godt for udviklingen og økonomien i kommunen. Når man samtidig tager Skanderborgs høje skatteprocent i betragtning kan man undre sig over, at der ikke gøres noget for at forbedre vores nedslidte skoler og daginstitutioner, og for en bedre borgerservice.
Fra valgmøderne er det tydeligt, at mange borgere efterlyser en bedre kommunal service, hvor borgerne er mere i centrum og det er tydeligt, at vilkårene for vores ældre og psykisk syge kan være væsentlig bedre. Det er også tydeligt, at borgerne ønsker en decentralisering, der i højere grad tilgodeser centerbyerne og lokalområderne.
Konfronteret med disse udfordringer ved vælgermøderne, kan man høre mange forskellige svar fra den regerende røde fløj: Bedre sent end aldrig. Nu skal der også gøres noget ved disse ting. Ro på, det går jo godt i vores kommune, også videre, også videre.
Det er på høje tid med et systemskifte, der kan sikre et tiltrængt kvalitetsløft, herunder en væsentlig forbedret kærnevelfærd og borgerservice fremover. Venstres borgmesterkandidat Anders R. Laugesen er personen, der har visionerne og energien til at lede en forandringsproces, der rækker fremad, til fordel for alle i vores kommune.
En slankere og mere effektiv administration, stop af prestigeprojekter og mere selvbestemmelse til skoler, daginstitutioner og plejehjem, og forbedret borger service, er noget af den medicin der skal til.

Publiceret 20 November 2017 00:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV