DEBAT:

Søndervang lever stadig

Af
Martin Frausing-Poulsen og John Haarup Laursen

Dansk Folkeparti

byrådsmedlemmer

Både i dagspressen og ved vælgermødet tirsdag aften i Ry har vi i Dansk Folkeparti kunnet konstatere, at der er ved at være politisk enighed om, at der forsat skal være et plejecenter i Låsby, enten privat eller kommunalt drevet. Desværre gik salget i vasken fordi der ikke var politisk opbakning til salget, da en privat investor var interesseret i at købe det.
Læs også: Låsby fik sikkerhed om Søndervang
I Dansk Folkeparti forstår vi dog ikke, at det er et valg der skal afgøre, om der forsat skal være plejecenter i Låsby, for med få dage til valget er der flere af byrådets medlemmer der har skiftet mening. Det havde klædt os politikere meget bedre, at beslutningen var blevet truffet for lang tid siden, for hvis det ikke er ”valgflæsk”, så burde man have grebet chancen da der var en der ville købe Søndervang.
Så derfor bør det nuværende byråd ikke blive ved med at trække denne sag ud, man bør gå aktivt ind for at få solgt plejecenteret, og få sat en tidsfrist på dette. Skulle det glippe, så bør byrådet have en plan B, hvor Søndervang bliver drevet kommunalt.

Publiceret 16 November 2017 15:30

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV