DEBAT:

Midtbyen skal forskønnes

Af
Af Allan Vinjegaard

byrådskandidat for Socialdemokratiet

Skydebanevej 12

Skanderborg

Jeg vil, at Skanderborgs bymidte bliver byforskønnet, hvordan laver vi en Adelgade, hvor der skabes vækst i handel og cafelivet og besøgende i bymidten?

En by skal have liv, og det er vigtig, vi som borgere i fællesskab skaber dette liv.
 
LÆS OGSÅ: Stor interesse for Søbyen, Ovenvande og LilleNyhavn

Adelgade er en lang tynd slange, som mangler hygge, den er ikke pæn at se på, går man en tur i midtbyen søndag morgen eller formiddag er der ikke ret mange i gaden.

Vi mangler det unikke miljø/specialbutikker, cafe, eventuelt en isbar om aftenen, tænk på hvor pænt der er i Skanderborg med sø. skoven osv.

Vi skal i kommende valgperiode sætte os ned og finde ud af, hvordan man kan forskønne og optimere midtbyen i Skanderborg.
Der skal nogle flere borgere i midtbyen, som får lyst til at komme i forretningerne, er der handel i byens hovedgade der vækst. Vi er heldige, at der ikke står tomme forretninger i Adelgade.

Cityforeningen er glad for kommunens dialog, men mangler action og ord på aftalerne.
Vi kommer til i det kommende byråd at se på manglede p-pladser i midtbyen, for vækst og flere biler kræver et sted at parkere, tænk på det nye søtov og eventuelt en udvidelse af kulturhuset. Infrastrukturen i Adelgade og midtbyen skal forskønnes og udvides.

Dette er noget, som jeg vil stå inde for i næste byrådsperiode, hvis jeg bliver valgt ind.

Publiceret 14 November 2017 08:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV