Certificeret mentaltræner Marianne Juelsgaard byder på gratis introduktion til træningsformen i Designmejeriet i Stilling fredag 24. maj. Pressefoto

Certificeret mentaltræner Marianne Juelsgaard byder på gratis introduktion til træningsformen i Designmejeriet i Stilling fredag 24. maj. Pressefoto

Designmejeriet - nu med gratis mentaltræning

Prøv mentaltræning gratis på Designmejeriet, når der 24. maj er International Mentaltræningsdag

Stilling 24. maj er 'International Mentaltræningsdag', hvor der landet over bliver udbudt gratis mentaltræning af landets certificerede mentaltrænere. Dagen arrangeres af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere, med det ene formål, at udbrede kendskabet til evidensbaseret mentaltræning.

I Stilling kommer en certificeret mentaltræner fra lokalområdet til byen. Marianne Juelsgaard fra firmaet Mentalforandring inviterer alle, der har lyst til gratis at afprøve træningsformen og få mere at vide om anvendelsesmuligheder og effekt, til Designmejeriet i Stilling fredag 24. maj kl. 15.30-17.

Træningsform fra sportens verden

Mentaltræning er en træningsform, der kommer fra sportens verden, hvor den har været udbredt længe. Her anvendes træningskonceptet til at opbygge atleterne mentalt, øge præstationsevnen og troen på eget talent. Det er den sidste knap, der kan skrues på, når både fysik og teknik er trænet til perfektion.

På samme måde anvendes mentaltræning i dag i stigende grad af helt almindelige mennesker bl.a. for at afhjælpe stress og angst.

jesl

Publiceret 18 May 2019 08:30