I Søhøjlandet er der spisesteder for enhver smag og ethvert publikum, lover VisitSkanderborg, der netop har udsendt den nye spiseguide. Pressefoto

I Søhøjlandet er der spisesteder for enhver smag og ethvert publikum, lover VisitSkanderborg, der netop har udsendt den nye spiseguide. Pressefoto

Rekordmange med i den nye, lokale spiseguide

36 restauranter og fem gårdbutikker med gode mad-oplevelser

turisme Rekordmange restauranter og gårdbutikker er med i 'Spiseguiden Søhøjlandet', som netop er udgivet af VisitSkanderborg og VisitSilkeborg.

Heri giver 36 restauranter og fem gårdbutikker i år deres bud på en god mad-oplevelse.

Nogle madsteder dyrker kærligheden til det enkle. Andre sætter gammeldags dyder i højsædet. Og atter andre laver gerne gastronomiske eksperimenter.

I Søhøjlandet er der spisesteder for enhver smag og ethvert publikum, uanset om man er to til en romantisk middag, eller hele flokken skal samles.

Lokale råvarer

Hvis man alligevel hellere vil lave maden selv, er det oplagt at besøge nogle af de mange gårdbutikker med et herligt udbud af friske, lokale råvarer, skriver VisitSkanderborg i en pressemeddelelse.

"Mange kommer til Søhøjlandet for at nyde det gode liv og de lokale råvarer, og med spiseguiden giver vi dem et godt overblik. Og måske får de lokale øjnene op for helt nye madsteder, der skal prøves af," udtaler turistcheferne Liselotte Nis-Hanssen og Marianne Purup samstemmende i pressemeddelelsen.

I Skanderborg, Ry og omegn præsenterer guiden et udvalg af spisesteder og gårdbutikker som Ry Gastropub, Lakeside, Knudhule Badehotel, Umi Sushi, Lyngdal Hotel og Restaurant, Kvickly Cafeen, Ry’tteriet, Skanderborg Park, Helt Ærligt, Hotel Skanderborghus, Kafe K, Hotel Julsø, Sdr. Vissing Torvehal og Gårdbutik Sofi.

Fås på bibliotekerne

Spiseguiden kan i sæsonen hentes på VisitSkanderborgs turistbureau på Himmelbjerget og året rundt på bibliotekernes turistinfo’er i Skanderborg, Ry, Galten og Hørning.

Guiden kan man også læse på www.visitskanderborg.dk.

jesl

Publiceret 21 March 2019 14:30