En ny samværsgruppe i Stilling for mennesker, der har mistet. Det er et nyt tilbud fra Stilling Sognegård. Pressefoto

En ny samværsgruppe i Stilling for mennesker, der har mistet. Det er et nyt tilbud fra Stilling Sognegård. Pressefoto

Nyt fællesskab i Stilling for mennesker, der har mistet

Stilling Sognegård starter ny samværsgruppe for enlige

Stilling Så er der opstart af ny samværsgruppe i Stilling for mennesker, der har mistet.

Onsdag 20. marts kl. 14 til 16 i Stilling Sognegård vil de fremmødte for første gang hjælpe hinanden til at se på ikke, hvad de har mistet, men hvad de har haft sammen. Det er udgangspunktet for den nye samværsgruppe.

"Det er således ikke en sorggruppe, hvor man sidder i rundkreds og deler sin sorg og sit tab. Dette er et fællesskab for mennesker, der har mistet, hvor man sidder ved ottemandsbord og deler med hinanden, hvad man har af gode minder med den/de døde; hvor man mindes det gode samvær, man havde. Og hvem ved, måske kan der i gruppen etableres nye gode fællesskaber," skriver Stilling Sognegård i en pressemeddelelse.

For alle, der har mistet

Samværsgruppen vil blive ledet af sognepræst Lisbeth Kristensen og frivillige Esther Poulsen og Inge Nielsen. Hver gang vil de byde velkommen, og der indledes med sang, hvorefter alle præsenterer sig for hinanden ved bordene.

Herefter vil der være et lille kort indlæg ved én af de tre ledere, og så er der kaffe, kage og samtale ved bordene. Har én eller måske to lyst til at fortælle lidt for hele gruppen fra en oplevelse/et minde, er der plads til det, og ellers synges der igen.

På sigt er tanken, at gruppen også kan tage på små ture ved privatkørsel, arrangere påske- og julefrokost med mere.

Alle, der har mistet, er velkommen - man skal bare møde op.

Publiceret 16 March 2019 16:00