Oversløngel Uffe Høj og den glade giver Ingemarie Hønnicke fra Nordea med checken Nordeafonden på 50.000 kroner. Privatfoto

Oversløngel Uffe Høj og den glade giver Ingemarie Hønnicke fra Nordea med checken Nordeafonden på 50.000 kroner. Privatfoto

Bank støtter festival om Ole Lund Kirkegaard

Di Heslige Slønglers Klup' støttes af Nordea til 'Sløngeldage 2019'

Di Heslige Slønglers Klup har fået en mail fra Nordea-fonden, hvor der var en god nyhed. Der stod blandt andet: Vi har nu behandlet jeres ansøgning til lokalpuljen og kan med glæde fortælle, at Nordea-fonden vil støtte Sløngeldage 2019 med 50.000 kroner.

Nyheden kom lige efter, at klubben havde generalforsamling 27. februar, hvor der blev valgt en ny bestyrelsen, som nu har fået flere midler at råde over i forbindelse med Sløngeldage 2019. Festivalen har fokus på Ole Lund Kirkegaards tidløse forfatterskab, den gode børnelitteratur samt det fantasirige og skabende liv.

Nordea-Fonden støttede også Slønglerne i 2018. I forbindelse med tildelingen af støtten til afholdelse af aktiviteter i 2019 siger Ingemarie Hønnicke, filialdirektør i Nordea Skanderborg:

"Vi er glade for lokalt at kunne støtte op om 'Di Heslige Slønglers Klup' samt de ildsjæle, der er i foreningen, som gør det muligt, at mange i Skanderborg får en fantastisk oplevelse i Sløngeldagene. Nordea Fonde støtter overordnet almennyttige projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Fonden vægter projekter, der indeholder aktiviteter, som bidrager til det lokale fællesskab samt involverer og er til glæde for mange i lokalområdet."

Kærkommen hjælp

For Di Heslige Slønglers Klup er Nordea-fondens støtte en kærkommen hjælp til Sløngelprojekt 2019. Uffe Høj, formand for Di Heslige Slønglers Klup fortæller:

"2018 blev på alle måder et højdepunkt for os. Vi har i stor tiltro til potentialet for Sløngelprojektet sat flere projekter i søen for 2019: Onkel Reje i februar, teater i marts, koncert på Walthers i maj, deltagelse i festivalerne Film i Skoven i Århus og Outdoor i Ry i juni. Og så selvfølgelig Sløngeldage i maj i Kulturhuset."

Publiceret 12 March 2019 06:00