Speedlines stifter tv., John B. Pedersen, flankeret af sønnen, Jesper B. Pedersen. Arkivfoto: Erland Rasmussen

Speedlines stifter tv., John B. Pedersen, flankeret af sønnen, Jesper B. Pedersen. Arkivfoto: Erland Rasmussen

Speedline køber konkursramte Cykelshoppen.dk

Skanderborg-virksomheden Speedline satser på, at flere og flere danskere køber cykler på nettet

I december sidste år købte Speedline A/S, der står bag webshoppen og butikken af samme navn i Skanderborg, rettighederne til navnet Cykelshoppen.dk, da virksomheden gik konkurs.

Den tidligere Cykelshoppen.dk havde til huse på Sjælland, men nu begynder arbejdet med at genopbygge brandet - denne gang med base i Skanderborg.

”Vi er selvfølgelig kede af, når nogle må forlade branchen, men for os var det en god mulighed for at satse endnu mere på vores cykelkunder både lokalt og landsdækkende” siger Jesper B. Pedersen, medejer af Speedline A/S og fortsætter:

”Nu kan vi dele vores udvalg op i to, og hvor Speedline fortsat vil rime på scootere og scooterdele, kører vi nu cykelforretningen over på Cykelshoppen.dk. På den måde håber vi at få skabt et navn, der fortæller meget mere om, at her handles der med cykler.”

Opkøbet af Cykelshoppen.dk har både kortsigtet og langsigtet strategisk betydning for folkene bag Speedline A/S. Det er selvfølgelig et mål at være solidt forankret i bevidstheden hos de lokale cykelkunder, men når der kigges i krystalkuglen fortæller Jesper B. Pedersen:

”Vi tror på, at flere og flere danskere vil købe cykel på nettet i de kommende år. Der vil vi gerne stå klar med et bredt sortiment og nemheden ved at handle på nettet sammen med den gode vejledning, som folk kender det fra cykelhandleren nede på hjørnet. På den måde kan vi være med til at give vores kunder det bedste fra to verdener."

Fortsat fokus på service

Hos Speedline A/S har god kundeservice altid været en grundsten i filosofien, og det kommer ikke til at ændre sig. Der er en del kunder, der kom i klemme, da konkursen af Cykelshoppen.dk blev en realitet, og selvom Speedline A/S ikke har haft nogen forpligtelse over for tidligere kunder, har de alligevel valgt at hjælpe, hvor det er muligt. Det har betydet ekstra arbejde og krævet lidt kreative løsninger, men i sidste ende tror Jesper B. Pedersen, at det er godt givet ud:

”Vi går altid langt for vores kunder, og det er vores fornemmeste opgave, at de har en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor har vi også valgt, at vi vil forsøge at hjælpe de kunder, der kom i klemme ved konkursen, så godt som muligt,” fortæller Jesper B. Pedersen.

Det er en spændende tid, der venter forude for Speedline A/S og Cykelshoppen.dk. Foråret lurer lige om hjørnet, og det er vist alment kendt, at sammen med blomsterknopperne pipler også cyklisterne frem på vejene, skriver Speedline A/S i en pressemeddelelse.

”Vi skal for alvor i gang med arbejdet, så vi er klar til den nye cykelsæson. Vi har en klar forventning om, at der kommer til at blive solgt flere cykler, udstyr og reservedele, særligt online, med det nye navn. Vi er så klar til at tage fat og få sendt cykler afsted til hele Danmark,” fortæller Jesper B. Pedersen.

”Nu bygger vi videre på det, vi allerede har, men nu med et langt bedre udgangspunkt i at skabe noget genkendelighed for folk, der gerne vil købe cykel. Der er stadig mange, der forbinder Speedline med scootere, og det er vi stolte af, men vi vil også gerne vise, at vi gerne vil cyklerne”, afslutter Jesper B. Pedersen.

Publiceret 16 February 2019 11:30