Ry-drengen Christian Horsbøl Christiansen er på praktikophold ved reklame- og designbureauet SuperHeroes i Amsterdam. Pressefoto

Ry-drengen Christian Horsbøl Christiansen er på praktikophold ved reklame- og designbureauet SuperHeroes i Amsterdam. Pressefoto

Ry-gut får legat:

Skal på praktik i Amsterdam

ry I oktober sagde 26-årige Christian Horsbøl Christiansen fra Ry på gensyn til sit liv som studerende på uddannelsen i visuel kommunikation i Haderslev og rejste på praktikophold i Amsterdam.

Christian Horsbøl Christiansen er dette semester på praktikophold ved reklame - og designbureauet SuperHeroes som led i sin uddannelse.

"Opholdet vil give mig en mulighed for at differentiere mig i forhold til dansk grafisk design, og det er noget, jeg kan tage med mig i resten af min karriere som visuel kommunikatør," fortæller Christian Horsbøl Christiansen i en pressemeddelelse fra Nordea-fonden.

Han har fået et legat på 10.000 kroner fra Nordea-fonden med til at dække nogle af de mange udgifter ved et dyrt praktikophold i udlandet.

"Legatet skal bruges til livet hernede. Amsterdam er en dyr by at bo i, og takket være Nordea-fonden kan jeg også nyde at bo her," fortæller han i pressemeddelelsen. Nordea-fonden uddeler årligt op til 10 mio. kr. i legater til studieophold i udlandet. Næste ansøgningsrunde åbner 15. februar.

jesl

Publiceret 10 February 2019 09:00