Peter Vissing glæder sig over successen på det norske marked. Pressefoto

Peter Vissing glæder sig over successen på det norske marked. Pressefoto

Hørning Parket har landet prestigefyldt opgave i Norge

Nasjonalmuseet i Oslo får nu kvalitets-trægulve fra Skanderborg-firmaet som det andet af to store projekter

hørning Nasjonalmuseet i Oslo er det mest prestigefyldte projekt i Norge i årtier og netop nu ved at blive forsynet med trægulve fra Hørning Parket. Før det fik Gardermoen Lufthavn massive trægulve fra det Hørning, som er inde i en årrække med kraftig vækst og gode resultater.

"Efter næsten 30 års succesrig tilstedeværelse på det norske marked, har de seneste år været fantastiske. Først leverede vi knap 30.000 kvadratmeter massiv parketstav til Gardermoen Lufthavn, og lige nu er vi midtvejs i leverancen af store, massive egeplanker til Nasjonalmuseet. Vi glæder os meget over, at vores dedikation til kvalitet belønnes.” Sådan lyder det fra adminstrerende direktør og medejer Peter Vissing i en pressemeddelelse fra Hørning Parket.

Ekspert i lufthavne

Hørning har specialiseret sig i unikke trægulve til lufthavne i hele verden. Det var således resultatet af mange års erfaring, at ordren til Gardemoen lufthavn gik til Hørning.

"Vi har igennem årtier leveret massive trægulve til store lufthavnsprojekter og om nogen bevist, hvilket slid kvalitetstrægulve kan modstå. Vi betragter vores fantastiske referencer som vores arv og er nærmest ærbødige, når vi ser på de byggerier, vi har haft lov at præge," udtaler Peter Vissing i pressemeddelesen.

100 år gammelt eg

København, Stockholm, Bergen, Venedig og Amman er spændende projekter i Hørnings efterhånden meget store ’historiebog’, som også rummer Aarhus Rådhus, Operaen, Nationalbanken mv.

"Naturligvis fik stoltheden fik et ekstra løft, da den meget prestigefyldte ordre til Nasjonalmuseet i Oslo kom i bogen. Vores plankegulve fremstillet af over 100 år gamle egestammer faldt straks i både arkitektens og bygherrens smag,” fortæller Peter Vissing.

Han kan også allerede nu kan fortælle, at resultatet i 2018 bliver flot. Så flot at samtlige ansatte i Hørning Parket fik en ekstra julegave i form af en bonus som tak for deres indsats.

jesl

Publiceret 08 February 2019 07:00