"Overslønglen" Uffe Høj (tv) trykker hånd med den nye sponsor, Finn Damgaard. Pressefoto

10.000 kroner til Di Heslige Slønglers Klup fra ny sponsor

Damgaard Ejendomme giver en årlig støtte på 10.000 kr. til de lokale sløngler

Skanderborg Finn Damgaard fra Damgaard Ejendomme indgik forleden en treårig sponsoraftale med Di Heslige Slønglers Klup. Aftalen rækker frem til 2021 og indebærer en årlig støtte til Slønglerne på 10.000 kr.

"Det gør livet meget lettere for os, når et lokalt firma ønsker at støtte vort virke med 10.000 kr. pr år. Pengene vil blive brugt til glæde for mennesker i alle aldre, men selvfølgelig vil børnefamilierne især mærke dette sponsorat," udtaler Uffe Høj, Di Heslige Slønglers Klup i en pressemeddelelse.

Pengene er med til at understøtte Sløngeldagenes overordnede værdigrundlag om modet til at leve livet. Foreningen vil desuden få mulighed for at udbrede kendskabet til Ole Lund Kirkegaards forfatterskab, til Sløngeldagene og til børnelitteraturen i al almindelighed.

For Finn Damgaard, som sponsorerer en række lokale foreninger, var valget let:

"Jeg vil gerne støtte lokale initiativer og folkelige fællesskaber. Derfor har jeg også aftaler med flere ildsjæle her i kommunen. Og nu også med Di Heslige Slønglers Klup. Jeg synes, denne forening gør et godt og flot stykke arbejde. De gør særdeles meget for at øge kendskabet til byens store forfatter og arbejder ihærdigt for børnelitteraturen." siger Finn Damgaard.

Klar til Sløngeldage

Di Heslige Slønglers Klup arbejder lige nu intenst på planlægning af Sløngeldage 2019 i uge 21.

I forbindelse med Sløngeldage 2019 har Di Heslige Slønglers Klup opnået stærk lokal støtte. Ud over den kommunale bevilling på 300.000 kr. pr. år i perioden 2019-2021 har også Smukfest, Skanderborg Bibliotek, Kulturpuljen og Kulturhuset Skanderborg valgt at støtte med gode danske kroner eller ved afholdelse af arrangementer i Sløngeluge 21.

Desuden er der indgået sponsoraftaler med Bog & Ide, Hald og Lie Virksomhedsudvikling samt Skanderborg Optik.

"Vi er altid meget taknemmelige for støtte til Sløngelprojekt. Takket være en række sponsorer, fondsbidrag, kommunale bevillinger og underskudsdækninger er det lykkedes Di Heslige Slønglers Klup – stort set – at fastholde gratisprincippet. Foreningen anser dette princip som en nødvendig præmis for projektet. Vi bør kunne tilbyde Sløngeldagene til alle," siger Uffe Høj.

CV

Publiceret 01 February 2019 11:00