Anja Rossau (til højre uden tørklæde) er dirigent for Veng Koret. Privatfoto

Anja Rossau (til højre uden tørklæde) er dirigent for Veng Koret. Privatfoto

Haves: Kor Ønskes: Mænd

Veng Koret mangler mandestemmer

2019-sæsonen i Veng Koret starter tirsdag 29. januar - og koret mangler mænd.

Veng Koret består af cirka 25 sangere fordelt på sopran-, alt-, tenor-, og basstemmer.

"Dog kunne vi godt bruge nogle flere sangere – særligt mangler vi mandestemmer. Du behøver ikke at være øvet korsanger – det vigtigste er, at du har lyst til at synge. Vi synger hver tirsdag fra kl. 19.15-21.15 i Sognehuset ved Veng Kirke. Dirigent er operasanger Anja Rossau, som lægger stor vægt på sangglæde og ikke mindst klangen," fortæller koret.

Korets repertoire er generelt ret alsidigt. Der synges en del danske og engelske sange, rytmisk musik, kirkemusik og klassiske korsatser. I denne sæson skal man bl.a. synge 'Over the Rainbow', 'Velkommen i den grønne lund', 'Morning has broken' samt meget smukke korsatser af Schubert og Brahms.

Koret deltager normalt hvert år i en julekoncert og en forårskoncert, hvor man viser, hvad man har lært i løbet af sæsonen.

"Vi har det hyggeligt i koret og slutter både forårssæson og efterårssæson af med en afslutningsfest, hvor vi efter god mad synger en masse dejlige sange fra højskolesangbogen. Kort sagt betyder sangglæde og samvær meget i koret," lyder det.

Hvis du er interesseret i at høre mere om koret, er du velkommen til at kontakte dirigent Anja Rossau på 6087 0720, men du kan også bare møde op på en sangaften i Sognehuset ved Veng Kirke.

Publiceret 27 January 2019 06:00