Red Hot Four har tilføjet et piano og '+ 1' til navnet. Resultatet af det kan høres i dag når der er frokostjazz i Kulturhuset Skanderborg. Pressefoto

Red Hot Four har tilføjet et piano og '+ 1' til navnet. Resultatet af det kan høres i dag når der er frokostjazz i Kulturhuset Skanderborg. Pressefoto

Frokostjazz i dag med Red Hot Four + 1

En ny sæson frokostjazz i Kulturhuset Skanderborg lægger id ag ud med Red Hot Four + 1

skanderborg Lørdag 26. januar begynder en ny omgang frokostjazz i Kulturhuset Skanderborg, og sæsonen begynder med Red Hot Four + 1.

Red Hot Four har siden starten i 1999 budt på deres helt egen måde at spille New Orleans-jazz på, hvor det melodibærende element kombineret med improvisationer i forening med en swingende rytme, går op i en større enhed.

Kvartetten har tilføjet et piano, derfor navnet '+1'. Bandet spiller fortsat melodisk øre-venlig jazz, men samtidig tilfører Jan Nielsens klaverspil både melodiske fraseringer og en rytmisk spændstighed, som gør orkestret endnu mere spændende, skriver Kulturhuset i en pressemeddelelse.

Red Hot Four + 1 består af Lars Meidal på trommer, Torben Nickelsen på kontrabas, Ib Haagen på banjo og vokal, Steffen Juul Hansen på klarinet og altsaxofon samt Jan Nielsen på piano.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. I pausen klokken 12.30-13.00 serveres frokostplatte. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og bestilles hos Kafe K på telefon 3842 1111. Det er gratis at nyde musikken fra stolerækkerne.

jesl

Publiceret 26 January 2019 08:00