Præsterne i Skanderborg Kommune er gået sammen om den genbrugsvenlige konfirmationsmesse, der finder sted 23. januar i landsbyen Sølund.

Præsterne i Skanderborg Kommune er gået sammen om den genbrugsvenlige konfirmationsmesse, der finder sted 23. januar i landsbyen Sølund.

Bæredygtig konfirmation: Konfirmander inviteres til genbrugsmesse

Det bæredygtige initiativ finder sted 23. januar i Sølund

skanderborg Præsterne i Skanderborg Kommune holder i samarbejde med frivillige kræfter konfirmationsmesse 23. januar kl. 17-20 i Pavillon 5, Landsbyen Sølund i Skanderborg .

"Din, min, vores fest – igen og igen. Genbrug er sund fornuft. Også på en konfirmationsdag!" Sådan lyder overskriften for initiativet, hvor årets konfirmander kan komme og 'leje' kjoler, jakker og bukser og få en masse gode idéer og inspiration til indbydelser, borddækning, blomster, håropsætning m.m.

Messen er tænkt i et bæredygtigt lys – både i forhold til naturens og egne ressourcer. Endelig er messen en anledning til at støtte god sag, da overskuddet går til konfirmationshjælp til trængte familier.

Skal kun lægge 100 kr.

Man betaler et symbolsk beløb på 100 kr. for tøjet og forpligter sig på at aflevere det rent efter festen, så tøjet kan genbruges af andre konfirmander.

Der er masser af tøj til både piger og drenge i en utrolig høj kvalitet, skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse.

Tøjet er doneret af både private og forretninger, og meget af det er ganske nyt.

Det vil også være muligt at få hjælp til at lægge op, sy ind og lignende.

jesl

Publiceret 21 January 2019 07:30