Bloggeren Sabina Haysen lærer fra sig i kunsten at lave en kalenderlys. Pressefoto

Bloggeren Sabina Haysen lærer fra sig i kunsten at lave en kalenderlys. Pressefoto

Julehygge i The Day Studios: Lav dit eget kalenderlys

I morgen, torsdag 29. november bliver der julet til den store guldmedalje hos The Day Studios på Vestergade 14 i Skanderborg

For 299 kroner kan du få alle materialer til at lave dit eget kalenderlys med fad til dekorationen og diverse blomster, silkebånd og andet pynt. Og samtidig bliver der serveret glögg, æbleskiver, kaffe og the.

Du bliver kyndigt instrueret af bloggeren Sabina Haysen, og det hele foregår i The Day Studios i Skanderborg på adressen Vestergade 14 i den gamle tekniske skole lige over for Kulturskolen. Det foregår fra 19-21.30.

Sammen med boligstylist Sanne Kragelund, som står bag The Day Studios i den gamle tekniske skole, ønsker Sabina Haysen, der selv er vokset op i Skanderborg, at begynde en hyggelig juletradition i sin gamle hjemby.

"Jeg elsker jul og at invitere folk ind i mit kreative univers. Hvert år glæder jeg mig til at skulle lave min egen, personlige juledekoration til kalenderlyset, for så ved jeg, at julemåneden er lige om hjørnet," fortæller Sabina Haysen.

Alle materialer vil blive stillet til rådighed. Lige fra smukke blomster, til grønne grene, glimmer, perler og smukke bånd, hvor Sabina vil vise forskellige kreative, variationer af, hvordan årets dekoration kan se ud. Desuden kan du glæde dig til at få fingrene i Sabinas hemmelige stempler, når der bliver mulighed for at eksperimentere med vandfarver for at gøre julen 2018 til noget helt særligt med personlige manillamærker til julegaverne.

-vik

Publiceret 28 November 2018 16:00