Siden Vextor slog dørene op i august er halvdelen af kontorpladserne blevet lejet ud. 12 forskellige virksomheder inden for blandt andet it-løsninger, kommunikation, ledelse og organisationsudvikling deler nu kontorfællesskabet. Pressefoto

Vexter har opdaget en navnebror i en anden branche. Derfor skifter kontorfællesskabet nu navn til ByMakers. Pressefoto

Kontorfællesskabet Vexter bliver til ByMakers

Det er held i uheld, at kontorfællesskabet og netværket Vexter, der startede i Skanderborg i august 2018, allerede skifter navn. Men det understreger, at forretningsidéen er god, mener daglig leder Anni Schmidt Pedersen.

"For en uges tid siden blev vi kontaktet af et firma med et navn, der minder om Vexters. De har en varemærkeregistrering på deres navn, og selv om de er i en helt anden branche end Vexter, er der ikke nogen af os, der er interesserede i nogen form for navnesammenfald eller forveksling. På Godthåbsvej har vi gang i et godt koncept og oplever stor efterspørgsel på det, vi kan. Så vi vil gerne fortsat skille os ud og skifter derfor navn til ByMakers," siger hun.

Anni Schmidt Pedersen er klar over, at det måske er uheldigt at skulle skifte navn nu, hvor der er kommet godt gang i forretningen. Men hun er altså glad for det nye navn:

”Navnet ByMakers fortæller en historie om, at vores sted skabes af de mennesker, der kommer her. Og fælles for dem er, at de alle sammen har noget på hjertet og vil ”gøre” noget, med det, de kan."

Kapp

Publiceret 24 November 2018 08:00