Bagermester Henning Andersen, Guldbageren i Hørning, lover gratis surdej til alle, der har lyst til selv at bage et godt brød. Arkivfoto: Grethe Bo Madsen

Bagermester Henning Andersen, Guldbageren i Hørning, lover gratis surdej til alle, der har lyst til selv at bage et godt brød. Arkivfoto: Grethe Bo Madsen

Få gratis surdej hos Guldbageren i Hørning

Bagermester Henning Andersen har surdej til alle, der har lyst til at prøve kræfter med et surbrød

Madlavning og gode, sunde råvarer er oppe i tiden, og det mærker de også hos Guldbageren i Hørning, hvor efterspørgslen på især de grovere brødtyper er steget.

Frem mod den internationale Homemade Bread Day 17. november sætter bagermester Henning Andersen derfor fokus på kvalitetsbrød ved at uddele surdej.

Alle, der vil prøve kræfter med deres eget surdejsrugbrød, kan fra 6. november bestille et glas gratis surdej hos Guldbageren i Hørning. Med surdejen følger opskriften på et rugbrød.

"Efterspørgslen på groft brød er hastigt stigende, og ved at uddele surdej håber vi på, at rigtig mange af byens borgere får en god oplevelse med at bage deres eget rugbrød," lyder det fra den lokale bagermester i en pressemeddelelse.

Henning Andersen opfordrer til at tage børnene med i køkkenet og huske på, at det gode, grove brød tager tid.

Husk at bestille

"At få fingrene i dejen og bage er en hyggelig familieaktivitet, hvor børn selv kan opleve, hvordan godt brød bliver til. Det håber jeg, rigtig mange vil benytte lejligheden til," siger han.

For at bestille en gratis surdej og tilhørende opskrift skal man ringe til Guldbageren i Hørning på 8692 1310 eller møde op i butikken på Nørre Allé 15. Surdejen kan bestilles fra 6. november og kan derefter afhentes 15. november.

jbe

Publiceret 13 November 2018 08:00