Kom med til Nytårscuppen. Pressefoto

Kom med til Nytårscuppen. Pressefoto

Kamstrup og Aarhus 1900 samarbejder igen om Nytårscuppen

Teknologivirksomheden Kamstrup og løbeklubben Aarhus 1900 Atletik/Motion har indgået en samarbejdsaftale omkring Nytårscuppen, som arrangeres af Aarhus 1900 A/M.

Kamstrup Nytårscuppen er navnet for en række løb, der afvikles hvert år i november og december med udgangspunkt i området omkring Marselisborghallen. Hver runde af Nytårscuppen består af en fem kilometers rute, hvor der løbes en eller to omgange. Sidste runde af Nytårscuppen afvikles nytårsaftensdag, og der giver deltagerne og arrangørerne den ekstra gas med udklædte løbere og efterfølgende bobler og kransekage i Marselisborghallen. De andre løb er 18. november og 9. december.

Glædelig samarbejde

Ove Overballe fra Aarhus 1900 A/M glæder sig over det fortsatte samarbejde i år og pointerer, at aftalen ikke bare handler om sponsorkroner her og nu, men også om et fælles mål om at udvikle Nytårscuppen til det foretrukne motionsløb i Østjylland i de tidlige vintermåneder.

”Vi er utrolig stolte af det fantastiske samarbejde og succesen fra sidste år. Kamstrup havde selv mere end 400 startnumre til Kamstrup Nytårscuppen ud af de cirka 4.000 startnumre som blev brugt. Løbet opnåede den hidtil højeste opbakning, og vi arbejder selvfølgelig på, at det er en udvikling, som vil forsætte fremover,” lyder det fra Ove Overballe og Maria Byg Andersen fra Aarhus 1900 A/M sekretariatet.

Fra Kamstrup side, er det HR-chef Michael Stubbe, som har underskrevet samarbejdsaftalen. Kamstrup er en videnstung teknologivirksomhed og afhængig af at kunne tiltrække og fastholde højtuddannede medarbejdere.

”Vi vil bruge samarbejdet med Aarhus 1900 A/M omkring Nytårscuppen dels som et personaletilbud og dels til at øge kendskabet til Kamstrup. Vi håber, at vi kan komme i kontakt med nye kandidater, til nogle af de mange stillinger vi slår op hvert år. Derfor vil deltagere i Kamstrup Nytårscuppen også kunne møde medarbejdere fra Kamstrup i Marselisborghallen til en uformel snak om mulighederne i Kamstrup,” slutter Michael Stubbe.

Publiceret 11 November 2018 08:00